Bericht geplaatst op:    19 nov 2021

Via deze weg willen wij jullie op de hoogte brengen en houden van de ontwikkelingen van onze Kerk aan de Kerklaan 35.

Wij houden elke zondag, op 9.30 een kerkdienst, deze is in de corona tijd volgens voorschriften bij te wonen. Onze diensten zijn via Kerkomroep te volgen.

Helaas kon de dienst op 14 november die we hadden gepland als Kerk- en Schooldienst wegens de nieuwe regels m.b.t. corona niet doorgaan. We hopen dat we dit begin volgend jaar kunnen doen, we houden jullie op de hoogte.

Ook in december en januari kunt u de Kerk te bezoeken, om een kaars aan te steken of contact te hebben met onze dominee H. Jonker. U bent van harte welkom op donderdag 9 en 16 december en op 6 en 20 januari, middags van 14.30 tot 16.00.

Op vrijdag 24 december kunt u ook weer oud papier inleveren voor hetzelfde doel, de container staat weer achter de Kerk. Ook op vrijdag 24 december, tussen 10.00 en 12.00 uur, zijn er vrijwilligers aanwezig om oud ijzer, blik, koper, kabels enz. in ontvangst te nemen. De opbrengsten van deze acties komen ten goede aan het orgelfonds, op deze manier hopen wij de financiering rond te krijgen. Alvast bedankt voor uw medewerking.

Hartelijk dank voor iedereen, die op de boeken- en platenmarkt is geweest, we zijn blij met de verkoop van de boeken en platen, de opbrengst kunnen wij weer besteden aan de restauratie van het orgel.